احمد سالک: نباید بگذاریم وضعیت صنایع تبدیل به بحران شود
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 257
نویسنده : حامد عابدی

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: نباید بگذاریم وضعیت صنایع در استان تبدیل به بحران شود، که اگر این اتفاق رخ دهد کل کشور ضرر خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین احمد سالک صبح روز گذشته (پنجشنبه) در جلسه شورای اداری استان در سالن اجتماعات زندان مرکزی اصفهان با بیان اینکه فعالیت های فرهنگی در کشور و استان باید بسیار مورد نظر مسوولان قرار گیرد، بیان کرد: مسوولان باید با برنامه ریزی و همدلی، وضعیت فرهنگی استان را ارتقا دهند.

وی وجود این همدلی میان مسوولان را بسیار مهم دانست و افزود: مسوولان امانتی بزرگ بر دوش دارند و باید برای عمل به وظایف خود در جهان آخرت پاسخگو باشند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت بد آزادی بیان در رژیم شاهنشاهی یادآور شد ساواك از روحانیون تعهد می گرفت كه حق تشریح برخی آیات قرآن را برای مردم ندارد، اما امروز نظام اسلامی با تبیین آیات قرآن كریم عرصه بین الملل را در تسخیر خود قرار داده است.

وی در ادامه سخنان خود به وظایف نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: قانونگذاری، نظارت بر اجرای آن و ارتباط نزدیک با مردم سه وظیفه نمایندگان مجلس است.

سالک با بیان اینکه نوع ارتباط نمایندگان با مردم بسیار با اهمیت است، تصریح کرد: ارتباط نمایندگان با مردم نباید به صورت پوپولیستی باشد، بلکه باید به صورت واقعی و منطقی برقرار شود.

وی به نیازهای اساسی استان اشاره کرد و ادامه داد: باید نیازهای اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی استان برطرف شود كه این كار با حفظ و تقویت وضع موجود و جلب سرمایه گذاری ها امكان پذیر است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وضعیت صنایع در استان نامطلوب است، تصریح کرد: متاسفانه تنها 25 تا 30 درصد صنایع در استان فعال است.

وی ادامه داد: نباید بگذاریم این وضعیت تبدیل به بحران شود که اگر این اتفاق رخ دهد کل کشور ضرر خواهد کرد.

سالک تاکید کرد: متاسفانه مردم در وضعیت معیشتی بدی به سر می برند و تحت فشار هستند و در دیدارها به ما می گویند که در تامین معاش خانواده دچار مشکل شده اند و شرمنده آنها می شوند.
 






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: